top of page
Пошук

Новий проєкт – нові можливості!


Новий проєкт – нові можливості! Нове завжди притягує, вчить, допомагає розібратися. Першими бути важко, але цікаво. Чого чекати???

За результатами конкурсного відбору Мелітопольська СШ №23 Мелітопольської міської ради Запорізької області стала учасником впровадження пілотного проєкту SELFIE щодо апробації онлайн-інструменту Євросоюзу, який покликаний сприяти визначенню рівня цифровізації нашого закладу. Запуск проєкту проходить за підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства цифрової трансформації України та European Training Foundation.

Наша школа у складі перших 90 шкіл України пройде оцінювання за інструментом, що був розроблений експертами Європейської Комісії і вже використовується у 74 країнах світу. Підтримку у використанні інструменту надав Європейський фонд освіти та Міністерство цифрової трансформації України, Міністерство освіти України.

Наші кроки у цьому проекті:

1) установчий семінар 20 квітня від представників проєкту з Євросоюзу та модераторів 10 областей, на якому були присутні директор школи Тюріна О.В., заступник директора з НВР Покуса І.М. і вчитель інформатики Князєва В.М.

2) підготовка до організації моніторингу щодо процесів цифровізації та ефективності використання сучасних цифрових технологій в закладі освіти;

3) моніторинг – 23.04.-07.05.2021 року (учасниками стануть адміністрація закладу, педагогічні працівники, здобувачі освіти 3-9 класів нашого закладу).


29 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page