top of page
Пошук

Шановні батьки, учні закладів загальної середньої освіти м.Мелітополя!


Наше місто, як вся наша держава, переживає важкі часи. Мелітополем ширяться чутки про «тести» та закриття шкіл.

Нагадуємо, що ВСІ учні ВСІХ мелітопольських шкіл оцінені та рішенням педагогічних рад переведені на навчання у наступні класи за списками, які були станом на 24.02.2022. Табелі, свідоцтва про досягнення - в електронних журналах або у класних керівників. Ніяких «тестів» чи підтвердження списків своїх учнів школи міста НЕ потребують - будьте обережні, не надавайте свої особисті дані стороннім!

Для випускників 9 та 11 класів замовлені й уже незабаром будуть готові документи про освіту (докладна інформація щодо отримання документів - трішки пізніше). На сьогодні проводиться робота із виписування додатків до документів про освіту.

Наголошуємо, що наступний 2022/2023 навчальний рік обов’язково ми розпочнемо РАЗОМ за українськими програмами. Час початку і формат навчання буде визначено рішенням МОН України та безпековою ситуацією в Запорізькій області. Педагогічні колективи закладів міста уже готуються до початку нового навчального року.

Реєстрації у 1 та 10 класи відкриті на офіційних сайтах шкіл (дані, які надаватимуться під час реєстрації, захищені та зберігатимуться на підконтрольній Україні території).

Чекаємо на зустріч в наших комфортних та дружніх українських школах м.Мелітополя!


40 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page